HUZURLU BİR YAŞAM! GERÇEK BAŞARIDIR...

PES ETMEYİN! MOLA VERİN..

SBCONSEPTSPA sizlerin hayatını kolaylaştıracak fiziksel, zihinsel ve ruhsal yorgunluklarınızdan arındıracak, ihtiyacınız olan birçok çözümü bünyesinde bulundurmayı sizlerin huzurunu, menmuniyetini ve mutluluğunu misyon edinmiş, sizlerin memnuniyeti ve güveninin devamlılığı ile varolan bir markadır.

Ayın En Avantajlı 3 Spa Masaj Fırsatı
SB CONCEPT SPA

TESİSLERİMİZ HAFTANIN
HER GÜNÜ GÜNDÜZ: 12:00 GECE: 03:00 SAATLERİ ARASINDA SADECE ERKEN REZERVASYONLA HİZMET SUNMAKTADIR...

AYIN KAÇMAZ FIRSATLARI

SADECE 890₺

BALİ ANTİSTRES MASAJI DAY SPA PROGRAMI

shape

    HAFTANIN HER GÜNÜ ÖZEL FIRSAT SAATLERİNDE " BALİ ANTİSTRES MASAJI DAY SPA " PROGRAMI İLE DİNLENİRKEN DAHA AZ ÖDEYIN.FİZİKSEL, ZİHİNSEL VE RUHSAL TOPARLANMAYA VE GÜCE İHTİYACINIZ OLDUĞU ŞU ANDA HEMEN ARAYIN FIRSAT İNDİRİMLERİ İLE YORGUNLUKLARINIZDAN ARINIRKEN SİZLERDE KÂR EDİN .

    BU DAY SPA PROGRAMININ TOPLAM SÜRESİ TÜM UYGULAMALAR, İKRAMLAR VE İSTİRAHAT SÜRESİ DAHİL TESİS KULLANIMI TOPLAMDA 90 DAKİKA ARALIĞINDA SÜRMEKTEDİR.

SADECE 1190₺

AYIN EFSANE WİNNER DAY SPA FIRSATI

shape

    HAFTANIN HER GÜNÜ ÖZEL FIRSAT SAATLERİNDE "EFSANE WİNNER DAY SPA" PROGRAMI İLE DİNLENİRKEN DAHA AZ ÖDEYIN. YORGUNLUĞUNUZUN HAT SAFAYA ULAŞTIĞI ŞU ANDA HEMEN ARAYIN FIRSAT İNDİRİMLERİ İLE YORGUNLUKLARINIZDAN ARINIRKEN SİZLERDE KÂR EDİN

    BU DAY SPA PROGRAMININ TOPLAM SÜRESİ TÜM UYGULAMALAR, İKRAMLAR VE İSTİRAHAT SÜRESİ DAHİL TESİS KULLANIMI TOPLAMDA 120 DAKİKA ARALIĞINDA SÜRMEKTEDİR.

SADECE 1190₺

AYIN YING YANG DAY SPA FIRSATI

shape

    HAFTANIN HER GÜNÜ, ÖZEL FIRSAT SAATLERİNDE "YİN YANG DAY SPA" PROGRAMI İLE DİNLENİRKEN DAHA AZ ÖDEYIN.KISA BİR MOLAYA EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ VE KENDİNİZİ BİTKİN, TÜKENMİŞ HİSSETİĞİNİZ ŞU ANDA HEMEN ARAYIN FIRSAT İNDİRİMLERİ İLE YORGUNLUKLARINIZDAN ARINIRKEN SİZLERDE KÂR EDİN .

    BU DAY SPA PROGRAMININ TOPLAM SÜRESİ TÜM UYGULAMALAR, İKRAMLAR VE İSTİRAHAT SÜRESİ DAHİL TESİS KULLANIMI TOPLAMDA 120 DAKİKA ARALIĞINDA SÜRMEKTEDİR.

HANGİ DURUMLARDA ve NE ZAMAN, HANGİ HAMAM, SAUNA ve VÜCUT BAKIMINI YAPTIRMALISINIZ?

SİZLER İÇİN SEÇTİĞİMİZ ÖNEMLİ BİLGİLER

ÇANKAYA HİZMET NOKTAMIZ ÇALIŞMA SAATLERİMİZ

GÜNDÜZ 12:00 - AKŞAM 24:00 SAATLERİ ARASINDA SADECE ERKEN REZERVASYON İLE HİZMET VERMEKTEDİR...

MALTEPE HİZMET NOKTAMIZ; ÇALIŞMA SAATLERİMİZ

GÜNDÜZ 12:00 - AKŞAM 24:00 SAATLERİ ARASINDA SADECE ERKEN REZERVASYON İLE HİZMET VERMEKTEDİR...

GAZİOSMANPAŞA HİZMET NOKTAMIZ; ÇALIŞMA SAATLERİMİZ

GÜNDÜZ 14.30   GECE 03.00 SAATLERİ ARASINDA ERKEN REZERVASYON İLE HİZMET SUNMAKTADIR

ÇUKURAMBAR HİZMET NOKTAMIZ

Gündüz 12.00 Akşam 24.00 Saatleri arasında erken rezervasyon ile hizmet sunmaktadır .

YENİMAHALLE HİZMET NOKTAMIZ

Gündüz 12.00 Akşam 24.00 Saatleri arasında erken rezervasyon ile hizmet sunmaktadır

ÇANKAYA BİRLİK HİZMET NOKTAMIZ

Gündüz 12.00 Akşam 24.00 Saatleri arasında erken rezervasyon ile hizmet sunmaktadır

ÇANKAYA YILDIZ HİZMET NOKTAMIZ

Gündüz 12.00 Akşam 24.00 Saatleri arasında erken rezervasyon ile hizmet sunmaktadır

TANDOĞAN HİZMET NOKTAMIZ

Gündüz 12.00 Akşam 24.00 Saatleri arasında erken rezervasyon ile hizmet sunmaktadır

AŞAĞIAYRANCI HİZMET NOKTAMIZ

Gündüz 12.00 Akşam 24.00 Saatleri arasında erken rezervasyon ile hizmet sunmaktadır
NEDEN KONUKLARIMIZ DİNLENME SEKTÖRÜNDE SBCONCEPTSPA MARKASINI TERCİH ETMEKTEDİRLER?
ÇÜNKÜ; TÜM HİZMET NOKTALARIMIZDA KİŞİYE ÖZEL ALANLARDA VE TAMAMEN KİŞİYE ÖZEL SPA ÜRÜNLERİ KULLANILARAK, TÜM SPA VÜCUT BAKIM HİZMETLERİNİZ SİZLERE ÖZENLE HAZIRLANIP SUNULMAKTADIR.
SB CONCEPT SPA; ANKARA EN İYİ MASAJ MERKEZİ
TÜM HİZMET NOKTALARIMIZDA, SİZLERİN AİLENİZLE, EŞİNİZLE, YAKINLARINIZLA, DOSTLARINIZLA VE AĞIRLAMAK İSTEDİĞİNİZ TÜM KONUKLARINIZLA HUZUR VE GÜVEN İÇİNDE DİNLENMESİNİ SAĞLAYAN, SPA VÜCUT BAKIM HİZMETLERİNİZİ SUNAN EKİBİMİZ UZAKDOĞULU TAYLANDLI, ENDONEZYALI VE BALİLİ PROFESYONEL KADIN UZMANLARDAN OLUŞMAKTADIR
SBCONCEPTSPA; ANKARA'nın EN İYİ SPA MASAJ MERKEZİ
GÜVEN, KALİTE, KONFOR, PROFESYONELLİK, HİJYEN VE TEMİZLİK, İYİ HİZMET VE EN İYİ SUNUM UNSURLARINI ÖNCELİK SIRASINDA TUTARAK BİRBİRİNDEN DEĞERLİ SİZLERE, ÖZEL KONSEPTLERİMİZLE AĞIRLAMALARINIZI GERÇEKLEŞTİRMEYİ SORUMLULUK VE MİSYON EDİNMİŞTİR.
ÖZELLİKLE HANGİ DURUMLARDA, DİNLENMEK İÇİN KENDİNİZE ZAMAN AYIRMALISINIZ!
▪︎STRESLİ VE GERGİN HİSSEDİYORSANIZ! ▪︎BİTKİN VE TÜKENMİŞ HİSSEDİYORSANIZ! ▪︎FİZİKSEL VE ZİHİNSEL YORGUNSANIZ! ▪︎HAMLIK VE KULUNÇ AĞRILARI YAŞIYORSANIZ! ▪︎RUHSAL VE MENTAL YORGUNLUK YAŞIYORSANIZ!
SAUNA, BUHAR, HAMAM, VÜCUT BAKIMI VE MASAJ HİZMETLERİNDEN
Daha sağlıklı ve verimli yararlanabilmeniz için Resepsiyon görevlisi veya marka danışmanlarımıza ▪︎Fiziksel bir sakatlığınızın olup olmadığı? ▪︎Bel, boyun, sırt veya omurga fıtık problemi varmı ? ▪︎Kas veya omurga sakatlığınız mevcutmu? ▪︎Yakın zamanda geçirilmiş kemik kırılma vakası yaşadınızmı? ▪︎Eklem rahatsızlığınız varmı?

EN ÇOK TERCİH EDİLEN DAY SPA PROGRAMLARI

VİP GELENEKSEL DAY SPA PROGRAMLARI

ÖZEL GÜN HEDİYE DAY SPA PROGRAMLARIMIZ

SPA
MASAJ SEÇENEKLERİ

MASAJ, HAMAM ve SPA UYGULAMALARININ FAYDALARI…

SİZDEN GELENLER;

Çağlar Kaplan
Çağlar Kaplan
Hem kaliteli hem uygun
Duygu Kandemir
Duygu Kandemir
Endonezya-Bali-Thailand çalışanlarının hizmet verdiği bu huzura erişmeniz dileğiyle
Zeynep
Zeynep
Herşey çok güzeldi çok teşekkür ederiz Dilek hanımcım özellikle geri dönüş yaptığınız ve ilginizden dolayı ayrıca teşekkür ederim
Lucas Muller
Lucas Muller
Great spa in Ankara, the space feels new and has everything for you. The staff is super nice, we had massage and hamam and the service was excellent. Additionally you get a sauna, access to a shower and face mask. Absolutely recommend this place!
Muhammet Aykan İpek
Muhammet Aykan İpek
Öncelikle tüm çalışan arkadaşlara güler yüzlü karşılamarı için teşekkür ediyorum . Çok temiz ve hijyenik bir ortam . Emeği geçen herkese özellikle Dilek hanıma teşekkür ederiz.
Muhammed Ali ÇALIKOĞLU
Muhammed Ali ÇALIKOĞLU
Temiz hijyenik bir spa merkezi çalışan ekip çok ilgili ve güler yüzlü Dilek hanıma da ilgi alakasından dolayı teşekkür ediyoruz
SEDAT KARAHİSAR
SEDAT KARAHİSAR
Güzel bir spa deneyimi oldu Dilek hanıma da telefonda karşılama ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
seçkin balak
seçkin balak
Bir daha bir daha devam

KENDİNİZ ve SEVDİKLERİNİZ İÇİN, DOĞRU SPA MERKEZİ SEÇİMİNİ NASIL YAPMALISINIZ?

SPA VÜCUT BAKIMLARI ve MASAJLARDA KULLANILAN YAĞLAR ve FAYDALARI NELERDİR?

icon

Yüksek-oleik içeren aspir yağı diğer yağlara göre daha fazla doymamış yağ içermektedir.

icon

İnsan için şifa kaynağı olan bitkilerden biri de üzümün çekirdeğidir.

icon

Süt arttırıcı, idrar söktürücü, adet giderici, şeker, astım ve romatizma tedavisinde yardımcıdır.

icon

Cilt ve saçların yenilenmesine yardımcıdır. Ferahlatıcı olmasının yanı sıra aynı zamanda aromatik bir etkiye de sahiptir.

icon

Zeytin ağaçlarındaki zeytin tanelerinden elde edilen bitkisel bir yağdır.

icon

5000 yıldır kullanıldığı bilinen susam yağının, cilde, saça, dişe ve kemiklere faydası boldur.

icon

Kantaron hücre yenileyicidir. Onarıcı ve yenileyici özellikleriyle aşırı kuru ve çatlayan ciltler için iyi bir nemlendirici. .

icon

Kusma ve bulantıları giderir, iltihaplanmaları önler, hazmı kolaylaştırır, kas ve eklem ağrılarına iyi gelir

icon

A, C, E, folik asit, kolin, B1, B2, B3 (niasin), B6 ​​gibi birçok vitamin içerir. Aloe Vera ayrıca B12 vitamini içeren birkaç bitkiden biridir.

icon

Yıpranmış ve kuru ciltlerde faydalıdır. Saçkıran ve varis tedavisinde faydalıdır.

SPA VÜCUT BAKIMLARI ve MASAJLARDA
KULLANILAN ÜRÜNLER?

icon

Avokado, gerek meyve olarak tüketildiğinde gerekse cilde maske olarak kullanıldığında bebeksi bir görünüme ulaşabilirsiniz. Bu meyveyi, dilerseniz sade olarak cildinize uygulayabilir,

icon

Gün içerisinde aktif bir işte çalışıyor veya sürekli hareket ettiğiniz bir hayat yaşıyorsanız, ayaklarınız en çok yorulan ve yıpranan bölgelerin başında gelir.

icon

Hamam ve banyolarımızın vazgeçilmezi kese cilt güzelliğinin bir numaralı ürünüdür. Vücutta kan dolaşımını kolaylaştırarak insana rahatlık verip cildi ölü derilerden arındırmaktadır.

icon

Ciltteki yağlanmayı, sivilceleri, sarkmaları ve kırışıklıkları gidermekte etkili olduğu düşünülen doğal sabunlar, son yıllarda oldukça tercih edilmeye başlandı.

icon

Bardak çekme, kupa çekme olarak bilinen kupa terapisi, küçük bir kabın kullanımıyla cildin yüzeyine vakum oluşturularak yapılan geleneksel bir tedavi şeklidir.

Ankara Spa Merkezi

Ankara Spa, şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak, tazelik bulmak ve zihinsel dengeyi sağlamak isteyenler için mükemmel bir kaçış noktasıdır. Başkentin kalbinde hizmet veren bu spa merkezi, modern tasarımı ve doğayla iç içe atmosferi ile dikkat çekiyor.

Spa Masajın Önemi

Günümüzün hızlı tempolu yaşamında stresle başa çıkmak her zamankinden daha önemli hale gelmiştir. Bu nedenle, bir spa masajı almak sadece lüks değil, aynı zamanda zihinsel ve bedensel sağlığınıza olan olumlu etkileriyle de bilinir. Ancak, bir spa masajının maliyetleri konusunda doğru bilgilere sahip olmak da önemlidir.

Ankara Profesyonel Masaj Merkezi

Ankara’da stres dolu bir günün ardından gevşemek, rahatlamak ve zindelik kazanmak istiyorsanız, sizin için ideal bir yer var: Ankara Profesyonel Masaj Merkezi. Modern ve konforlu tesisimizde, uzman masaj terapistlerimiz tarafından sunulan özel hizmetlerle, bedeninizi ve zihninizi şımartabilirsiniz.

Ankara’nın En İyi Masaj Merkezi

Ankara’da stresli bir günün ardından rahatlamak ve tazelenebilmek için en iyi masaj merkezini arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Ankara’nın gözde masaj merkezi, sizleri günün yorgunluğundan arındırmak ve zihinsel dinginliği sağlamak için profesyonel bir hizmet sunmaktadır.

Neden Biz?

Ankara’nın en iyi masaj merkezi olmamızın birçok nedeni bulunmaktadır. İlk olarak, uzman terapistlerimizden aldığınız masaj hizmeti, vücudunuzdaki gerginlikleri ve ağrıları hafifletmekle kalmaz, aynı zamanda ruhsal huzurunuzu da destekler. Deneyimli ekibimiz, farklı masaj teknikleri konusunda uzmanlaşmıştır ve size özel ihtiyaçlarınıza uygun bir tedavi sunmak için buradadır.

Çeşitli Masaj Seçenekleri

Ankara’nın en iyi masaj merkezi olarak, müşterilerimize geniş bir masaj seçeneği yelpazesi sunmaktan gurur duyuyoruz. Sizlere özel olarak tasarlanmış masaj paketleri arasında, derin doku masajı, aromaterapi masajı, spor masajı ve daha birçok seçenek bulunmaktadır. Bu çeşitlilik, herkesin bireysel ihtiyaçlarına uygun bir masaj deneyimi yaşamasını sağlar.

Hijyen ve Konfor

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ankara’nın en iyi masaj merkezi olarak, hijyen standartlarına büyük önem veriyoruz. Merkezimizde kullanılan malzemeler ve uygulanan tedavi yöntemleri, en yüksek hijyen standartlarına uygun olarak seçilir. Ayrıca, sakin ve huzurlu bir ortamda rahatlayabilmeniz için özenle tasarlanmış odalarımızda, konforunuz ön planda tutulur.

Ankara’nın Rahatlatıcı Kaçış Noktası: En İyi Spa Masaj Merkezi

Ankara’nın kalabalık ve hızlı tempolu yaşam tarzından sıkılanlar için bir kaçış noktası arıyorsanız, şehrin en iyi spa masaj merkezi sizleri bekliyor. Modern yaşamın getirdiği stres, gerginlik ve yorgunluğu unutarak, bedeninizi ve zihninizi yeniden canlandırmak için bu özel mekanı keşfedin.

Uzman Ellerde Huzur Bulun

Ankara’nın en iyi spa masaj merkezinde, uzman terapistler tarafından sunulan özel masaj hizmetleri ile tüm vücudunuzun rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Profesyonel masaj teknikleriyle gerçekleştirilen seanslar, günün yorgunluğunu atmanıza yardımcı olacak. Her terapist, müşterinin ihtiyaçlarına odaklanarak kişiye özel bir deneyim sunmaktadır.

Geleneksel ve Modern Terapilerin Buluştuğu Nokta

Bu özel spa merkezi, geleneksel Türk hamamı deneyimini modern spa teknikleriyle birleştirerek benzersiz bir atmosfer yaratıyor. Kendinizi sıcak taş terapileri, aromaterapi masajları ve cilt bakımı gibi birbirinden özel uygulamalara bırakın. Ankara’nın en iyi spa masaj merkezi, zengin terapi seçenekleriyle her zevke hitap ediyor.

Doğanın Kucağında Huzur

Spa merkezinin sakin atmosferi ve doğayla iç içe olan konumu, size şehir gürültüsünden uzaklaşıp dingin bir ortamda huzur bulma fırsatı sunuyor. Ankara’nın en iyi spa masaj merkezinde, şehrin koşuşturmacasından uzaklaşıp kendinizi doğanın kollarına bırakabilirsiniz.

Online Randevu ve İndirimli Paketler

Ankara’nın en iyi spa masaj merkezine sadece bir tık uzaktasınız. Online rezervasyon sistemimizle kolayca randevu alabilir, özel indirimli paketlerimizden faydalanabilirsiniz. Güzellik ve rahatlık sadece bir adım ötede!

Unutulmaz bir spa deneyimi için Ankara’nın en iyi masaj merkezini tercih edin. Bedeninizi şımartın, zihninizi dinlendirin ve günlük stresinizi geride bırakın. Ankara’nın en iyi spa masaj merkezi, sizleri bekliyor!